• 100% ZADOVOLJAN KLIJENT
  • DOSTAVA
  • GARANCIJA
  • PODRŠKA PRE I POSLE KUPOVINE
  • 060/5433-335
CNC Obrada 3D Modeli Livenje

O nama

Istorijat

 

Naša priča počinje sada već davnih devedesetih godina, kada smo odlučili da osnujemo firmu za mašinsku obradu metala. Nasledili smo iskustvo renomiranih firmi koje su se bavile sličnom delatnošću i odlučili da samo pokrenemo sopstveni biznis. 

Suština našeg poslovanja od prvih dana podrazumevala je ne samo proizvodnju kvalitetnih proizvoda od metala, već stvaranje poverenje u odnosima sa klijentima, koji su nam od prvog dana poklonili poverenje. Naša vizija je dobar proizvod i zadovoljan klijent zbog čega se već duže od dve decenije trudimo da kontinuirano unapredjujemo sopstveno poslovanje i naše proizvode od metala. 

 

Vizija

 

Cilj našeg porodičnog preduzeća nikada nije bio prosečan proizvod, već težimo idealnom odnosu dizajna, cene i kvaliteta. Upravo zbog toga poverenje nam poklanjaju klijenti koji žele najbolje i ne prihvataju ništa manje od toga. Na tržištu sa uspehom opstajemo duže od dve decenije i nastavićemo neumorno da radimo na stvaranju kvalitetnih proizvoda od metala i unapredjenju našeg poslovanja.

 

Samostalna radnja Janković danas

 

Samostalna radnja Janković danas zapošljava preko trideset radnika. U našem pogonu nalaze se najsavremenije mašine za cnc obradu metala, najkvalitetnije mašine za livenje metala,kao i super moderne mašine za struganje metala. Osim toga, našim klijentima nudimo i uslugu 3d projektovanje. Stručno usavršavanje i razvoj sistema motivacije zaposlenih kroz stručna usavršavanja, stimulisanje kroz materijalnu nadoknadu i podsticanje na odgovornost prema radu, prednosti su koje nas izdvajaju u odnosu na konkurenciju. Osim toga sa zadovoljstvom naglašavamo da svi zaposleni u našoj firmi daju lični doprinos sprovodjenju ovakve poslovne politike kroz nastojanje da svaki posao urade kvalitetno i na vreme, a u cilju ostvarenja stalnog poboljšanja poslovanja.

MAŠINSKA OBRADA STRUGANJEM

MAŠINSKA OBRADA GLODANJEM

3D PROJEKTOVANJE

© COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED | CNC OBRADA METALA JANKOVIĆ

Pratite nas

© COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED | CNC OBRADA METALA JANKOVIĆ