• 100% ZADOVOLJAN KLIJENT
  • DOSTAVA
  • GARANCIJA
  • PODRŠKA PRE I POSLE KUPOVINE
  • 060/5433-335
CNC Obrada 3D Modeli Livenje

Livenje metala

Livenje  predstavlja proces obrade metala, ali bez skidanja strugotine, stoga livarstvo predstavlja tehnologiju kojom se oblikuju metalni predmeti koji se stavljaju u kalupe da bi se njihovim hladjenjem dobio odlivak. 

Samostalna radnja Janković zahvaljujući savremenoj tehnologiji za livenje omogućava svojim klijentima dobijanje odlivaka različitih dimenzija, tačnosti i kvaliteta povšine zbog čega je nakon postupka livenja metala u našoj radionici potreba za naknadnom mehaničkom obradom metala svedena na minimum.

Iako je u procesu livenja moguće koristiti sve vrste metala i njihovih legura, najširu primenu imaju oni metali i legure čije osobine i karakteristike odgovaraju procesu livenja, a one se odredjuju u odnosu na stepen livkosti i promene zapremine pri hladjenju. U tom smislu naročito dobru livkost imaju sivo liveno gvožđe, cink, kalaj, olovo, bakar, kao i većina legura obojenih metala.

Vršimo uslugu livenja industrijskih i drugih delova od obojenih metala – mesing, aluminijum i bronza, raznih veličina i namena, u velikim ili malim serijama. Za livenje se koriste precizni 3D i 2D modeli sa ili bez korišćenja jezgra. Koristimo i livenje na vosak, tako da smo u mogućnosti da odlijemo figure i ukrasne delove. Sve odlivke je moguće dodatno obraditi raznim tehnikama finalne obrade – CNC struganje, CNC glodanje, brušenje, zavarivanje, sačmarenje, cizeliranje i patiniranje.

Ukoliko vam je potrebna usluga livenja metala, Samostalna radnja Janković vam stoji na raspolaganju svakog dana od 8 do 16 časova. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani. Potrudićemo se da odgovorimo na sve vaše zahteve.

12

MAŠINSKA OBRADA STRUGANJEM

MAŠINSKA OBRADA GLODANJEM

3D PROJEKTOVANJE

© COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED | CNC OBRADA METALA JANKOVIĆ

Pratite nas

© COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED | CNC OBRADA METALA JANKOVIĆ