• 100% ZADOVOLJAN KLIJENT
  • DOSTAVA
  • GARANCIJA
  • PODRŠKA PRE I POSLE KUPOVINE
  • 060/5433-335
CNC Obrada 3D Modeli Livenje

Mašine

CNC Mašinska obrada Janković

Samostalna radnja Janković poseduje najsavremenije mašine za obradu metala. U zavisnosti od vaših potreba u prilici smo da vam ponudimo obradu metala na mašinama za struganje, obradu metala na cnc mašinama, kao i livenje metala. Posebno ističemo uslugu projektovanja 3D modela

 

 

Mašine za struganje

Samostalna radnja Janković svim zainteresovanim klijentima nudi uslugu struganje metala, na najsavremenijim mašinama za struganje. Ukoliko vam je potrebna usluga struganje metala možete nas kontaktirati svakog dana od 8 do 16 časova na naše brojeve telefona. Osim pozivom na na brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu, možete nas kontaktirati i popunjavanjem on line formulara na našoj kontakt strani.

 

 

 

Glodalice

Osim mašine za struganje, u prilici smo da svim zainteresovanim klijentima ponudimo usluge na najsavremenijim glodalicama za obradu metala. Ukoliko ste zainteresovani za uslugu obrade metala na našim glodalicama možete nas kontaktirati svakog dana od 8 do 16h na brojeve telefona koji se nalaze na sajtu ili popunite on line formular na našoj kontakt strani, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku.

 

 

3D Glodalice

Osim standardne obrade metala na standardnim glodalicama, u prilici smo da vam ponudimo i uslugu obrade metala na 3d glodalicama. Ukoliko vam je potrebna ova usluga možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular na našoj kontakt strani i mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem roku. Ukoliko vam je potrebna obrada metala na 3d glodalicama, samostalna radnja Janković je pravi izbor za vas. Kontaktiratje nas svakog dana  od 8 do 16 časova.

Mašine za struganje

Glodalice

3D Glodalice

MAŠINSKA OBRADA STRUGANJEM

MAŠINSKA OBRADA GLODANJEM

3D PROJEKTOVANJE

© COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED | CNC OBRADA METALA JANKOVIĆ

Pratite nas

© COPYRIGHT 2019 ALL RIGHTS RESERVED | CNC OBRADA METALA JANKOVIĆ